Hårpynt
Norges største og beste utvalg av hårpynt!
Publisert den 22. september 2020

Noma har et stort utvalg innen hårpynt. Eier Trine Nilsen har lang erfaring som frisør og stylist, og bruker sin kunnskap innen dette yrket på å lage produkter med god kvalitet. Kvalitet er viktig for oss, derfor testes produktene nøye ut i både tynt og tykt hår før det settes i produksjon. I vårt sortiment finnes både egenprodusert hårpynt, men også ferdige produkter vi nøye velger ut til våre kolleksjoner. Vi har et bredt utvalg av både hårklyper, hårspenner, hårbøyler, hårstrikker og hårbånd.

Våre egenproduserte hårklyper er enkle å style med, og selv den minste klypen kan holde mye hår på plass. Disse hårklypene brukes på «Skal vi danse» på Tv2. Der ser man virkelig hvor fantastisk gode disse hårklypene er, når frisyren er like fin etter en heftig samba!

Noma var først i Norge på å lage hårbånd med wire inni. Disse kan formes på mange forskjellige måter, og er helt supre for de som ikke liker å ha noe på hodet som klemmer. Her er det kun fantasien som setter en stopper.

Vi prøver å ha en god variasjon av både styles, størrelser, farger og pris, sånn at alle kan finne noe som passer for seg. Vi oppdaterer også jevnlig utvalget i outlet. Her er det muligheter for å gjøre gode kjøp til lave priser.

Vi følger godt med på motebildet, så vi tidlig kan tilby det nyeste innen hårpynt, samt til enhver tid ha produkter som passer sesong og trend.