Noma ble opprettet i 2005 av Trine Nilsen, og er i dag blant Norges største leverandører av hårpynt.
 
Trine har over 30 års erfaring som frisør og stylist. Hun begynte å arbeide i ung alder, og visste tidlig at det var frisør hun ville bli. Med en spirende gründer i magen, og en brennende interesse for faget, ble dette starten på reisen som skulle resultere i NOMA. NOMA har fått navnet fra hennes to tvillinger NOra og MArkus.
 
Hun savnet hårpynt med god kvalitet som var enkle å style med, og ville bruke sin erfaring til å designe egne hårklyper. Disse blir testet i alle hårtyper, og sitter like godt i tynt nordisk hår, som i tykt hår. I vårt sortiment finnes derfor både egenprodusert hårpynt, men også ferdige produkter vi nøye velger ut til våre kolleksjoner. Vi følger godt med på motebildet, så vi tidlig kan tilby det nyeste innen hårpynt. Vi får varer ofte, og supplerer jevnlig, så vi til enhver tid har produkter som passer sesong og trend. 
 
Trine så også at det fantes et behov for lekker hårpynt som passer våre vakre bunader og festdrakter. Hun satte seg ned ved tegnebordet, og kort tid etter ble disse tegningene gjort om til vareprøver, som igjen ble nøye testet og tilpasset. Med stor entusiasme og tro på produktene, ble disse designbeskyttet og satt i produksjon. Bunadshårpynten vår satte virkelig NOMA på kartet, og er en kjær og viktig del av NOMA. Sortimentet vårt innen bunadshårpynt utvider seg stadig, og vi har nå en stor og flott kolleksjon som vi er veldig stolte av.
 
NOMA har et bredt utvalg av alt innen hårpynt, men har også mye annet spennende. Vi har et stort utvalg av skjerf i mange kvaliteter og størrelser. Vi har også laget skjerf og herretørklær med trykk av Edvard Munchs mest kjente motiver. Dette er flotte gaver til de som har alt, og har blitt meget populære i både inn-og utland. Knytebelter, smykker, luer og bøttehatter m.m inngår også i sortimentet vårt.
 
Vi foretrekker å se på, og å teste ut, produkter før vi kjøper de. Derfor tar vi turen til våre agenter og produsenter i Kina og Korea så ofte vi kan. Etter mange år har vi utviklet et godt og nært samarbeid, som gjør at NOMA kan levere kvalitetsprodukter og du kan være trygg på et godt kjøp. Vi elsker også å dra til spennende steder, på jakt etter unike skatter som vi kan tilby kundene våre. Vi ønsker å ha et utvalg i sortimentet vårt som man ikke får tak i overalt.